Naast verhuur, verkoop en dienstverlening bieden wij ook nog het volgende aan:
            * GPS tochten
            * CSG (Crime Scene Groningen)
Hieronder kunt u hier meer informatie over vinden.


GPS – tocht Uithuizen

Een GPS – tocht is een vorm van een speurtocht. Met behulp van een GPS apparaatje loopt u een route door het mooie en rustige Uithuizen. Leer Uithuizen van een andere kant kennen. Tijdens deze route zijn er vragen verstopt die betrekking hebben op een bepaald thema. Ook zijn er doe opdrachten, zoals een bandenrace, puzzels etc.

Ideaal voor uw bedrijfsuitje.

De start en finish zijn bij De butler in Uithuizen. Uiteraard kan er ook vanuit een andere locatie gestart worden, om zo tot een voor ieder gewenst arrangement te komen!

Voor meer informatie kunt u e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CSG (Crime Scene Groningen)

Groningen heeft net als andere steden in Nederland ook een donkere kant. De bewoners van deze mooie studentenstad schrikken met enige regelmaat op van moord, doodslag of zinloos (uitgaans)geweld. Als u door de stad wandelt, ziet u wellicht dat mooie jurkje in de etalage of die oude statige panden. U moet weten dat niet iedereen op deze onschuldige wijze naar de binnenstad kijkt. Beroepsmatig weten zij gewoon te veel.

Laat u eens door deze mensen meeslepen in een boeiende wandeling. Een unieke tocht die bol zal staan van de misdaad. Onze gidsen nemen u mee naar de gevaarlijkste plekken in de binnenstad en vertellen u ter plekke hun duistere verhalen en de soms bizarre afloop.

Maar er is meer……….

Wat te denken van een speurtocht waarbij u zelf een moord moet oplossen in de binnenstad van Groningen? Of waarom niet aanschuiven bij een echt moorddiner? Crime Scene Groningen laat u moorddadig goed eten, met desgewenst aansluitend een uniek Crimineel Feest.

Wij waarschuwen u echter op voorhand. Wat u ook kiest. Uw kijk op Groningen zal nooit meer dezelfde zijn en de kans is groot dat u bij ons uw onschuld voorgoed zal verliezen.